fbpx

Våra elever berättar

Se vad andra tycker om utbildningen!

Våra elever berättar

Det här tycker våra elever om utbildningen
Våra elever berättar om utbildningen till kroppsterapeut

”Att studera på Totum – Skolan för Kroppsterapi har verkligen öppnat mina ögon för det samspel som finns mellan kroppen och psyket. Jag tror att många av oss kan hålla med om detta samband – från ett mentalt perspektiv.
Nu kan jag även känna det.
Jag har kommit fram till att det är genom att arbeta med kroppen, samspelet mellan de olika delarna och andningen, som jag kommer närmast kärnan.
Det är fantastiskt att få följa denna utveckling, den är väldigt kraftfull. Det sker inom trygga ramar med kunniga lärare.
Och det är lika fantastiskt att få följa utvecklingen hos de som jag går utbildningen tillsammans med, och de som har kommit längre eller är färdiga med kursen. Alla är vänliga och coachar och guidar på ett insiktsfullt och respektfullt sätt när vi har övningskvällar, eller när de är hjälplärare.
Om du drömmer om att bli kroppsterapeut vill jag varmt rekommendera den här utbildningen.”

Trine

”De har satt ihop en utbildning som är en perfekt balans mellan det rent praktiska arbetet med att behandla och det andliga element som naturligt uppstår i ett möte mellan behandlare och klient. Jag är hemskt tacksam för att jag en kort tid efter utbildningen kan försörja mig som kroppsterapeut.”

Simon

“Jag var färdigutbildad massör 2013, men kände att det saknades något. Hos Totum har jag hittat det jag saknade, nämligen sambandet mellan kropp och själ och vilken påverkan detta har på klienten. De olika pusselbitarna har bildat en helhet och mina klienter har alla varit positiva till vad som händer. Dessutom har jag min egen personliga resa och utveckling. Jag har varit mycket väl medveten om vad jag parkerar i min kropp och vilken inverkan detta har på den. Jag kan definitivt rekommendera utbildningen hos Totum. Både för de som vill lära sig ännu mer om behandlingar, men även de som söker personlig utveckling.”

Henrik K.

“Att påbörja utbildningen på Totum har helt klart påverkat min självuppfattning. Det har öppnat upp för enorm empati. Efter att ha upplevt framgångsrika behandlingar både på skolan och hemma ser jag plötsligt de stora sammanhangen. Jag börjar långsamt att kunna märka mer och mer på de kroppar som jag i början inte alls anade hur jag skulle behandla. Jag förstår mer av helheten nu, och det märker jag. Man måste tro på sina färdigheter. Alla har dem, och det handlar bara om att våga ta fram dem. Utöver det har skolan lärt mig att förstå mig själv och att våga ge mig på sådant jag brinner för. Så till alla därute som funderar på det – GÖR DET! Det kommer ni inte att ångra.”

Katrine

”Jag är extremt glad över att ha börjat på den här utbildningen. Det är riktigt intensivt att arbeta så mycket vid britsen – men det är superspännande att arbeta med kroppen på det sättet, och det har gjort mig ännu mer intresserad av att lära mig mer.
Nu vet jag vad jag gärna vill försörja mig på!”

Katrine

”Jag kan nu ge mina klienter en helhetsbehandling mycket mer effektivt än tidigare. Och jag har redan märkt stora framsteg med mina klienter, som jag har börjat att även massera. Helt andra, värdefulla saker kommer fram, som jag inte såg med mitt zonterapeutiska perspektiv. Klienter får en extra upplevelse och kommer i kontakt med viktiga delar av sig själva.”

Izabella W.

”När jag började på utbildningen höll jag på att hämta mig efter en långvarig stressproblematik. Jag var utbränd och kunde inte arbeta. Jag känner att min utveckling genom utbildningen har varit den viktigaste faktorn i att bli frisk igen. Jag har funnit mer ro, balans och glädje i både mitt jobb och familjeliv.”

Michael